Skapa Skiva

Hej hopp dagboken !

skulle jag nog skrivit om detta hade varit en dagbok men det är de ju inte riktigt. Är ju en sån där cool blogg !

Nu har jag pratat massa med tjejen som befinner sig massa mil härifrån just nu, ganska jobbigt men hon kommer hem snart igen :D Det ska bli mys.

Just nu sitter jag och pillar med en lista om vilka låtar jag ska bränna ut och ha i bilen. Behövs lite bra musik. Jag har även märkt och upptäckt genom en studie att det inte ska vara för glad musik för då kör man lätt för fort.
Tänkte iaf att jag skulle hinna klart med listan så att jag kan posta den här i bloggen så ni kan se vilka suveräna låtar som kommer finnas med.

CD1
1. Fields of Gold - Sting
2. The Joker - Steve Miller band
3. Over you - Daughtry
4. Hey there Delilah - Plain White T´s
5. Bubbly - Colbie Caillat
6. I will follow you into the dark - Death cab for Cutie
7. The second  you sleep - saybia
8. The day after tomorrow - saybia
9. Whereever you will go - the calling
10. Champagne supernova - oasis
11. The drugs don´t work - The verve
12. Wonderwall - oasis
13. cannonball - Damien Rice
14. honey and the moon - jospeph arthur
15. Winter - Joshua Radin
16. With or without you - U2
17.

På nr 17 väljer jag mellan
Ok goodbye - Adam heldring
society - eddie veddler

beroende lite på hur mkt som får plats men det lutar åt society iaf. sen ska jag ha en lite uppåt skiva också men det skriver jag om nästa gång !

Nu är det dags att sova tror jag så får jag fixa skivan imorgon.
Ha de gött så länge gott folk !
Ciaaaooo

Blogg, Blogg och blobb

Hej hej hej.

Då var det dags att försöka fixa sig lite skrivkramp igen. Det är ju himla inne att blogga nu, och blogga i massor måste man göra ! Helst efter varje andetag så att du kan berätta hur du upplevde det.
Sen är de ju nästan ännu mer inne att videoblogga. Det du måste tänka på om du ska videoblogga är att slänga med håret så mkt du kan. Ungefär kanske 5-6 gånger i minuten minst. Och glöm för sjutton gubbar inte att puta med läpparna och ha genomskilnliga eller för små kläder! Då är du körd från början.

Jahopp, va ska man mer skriva. Kan skriva att jag just nu sitter och spelar lite wow. Ovanligt jag vet men men. Det är kul och det är ju nåt att göra iaf. Har nattat tjejen min i sängen också. Hon var lite trött så myste lite tills hon somnade.

Sen fick jag reda på att jag blivit antagen till Bussförarutbildningen idag med.. Det är kalaskul. Hoppas bara man klarar det nu så man har ett jobb sen.

Dagens eller veckans.. Eller egentligen årets film blir Twillight: Eclipse. Helt otrolig film! Dom har verkligen lyckats göra 3 bra filmer nu ( hela twillight serien) och hoppas att 4e och 5e blir lika bra. Längtar redan trots att det är mer än 1 år kvar tills 4an släpps. Men har ni inte sett twillight filmerna så rekommenderar jag er att ta på er skorna, spring ner till macken och köp en påse cheezeballs och en stor cola och hyr alla filmerna. Då har ni kvällen räddad !
Kvällen Tips !

Väntetid

Jahopp. Nu sitter man och väntar på att installationen av Sims 3 ska bli klar så man kan provspela det. Var länge sen jag spelade sims nu, det var när man var mindre och spelade sims 1 och fuskade till sig pengar så man kunde bygga så stort hus som möjligt med den fetaste tv´n. Denna gången har jag tänkt spela spelet som det ska spelas och ge det en chans. Hoppas det blir en kul upplevelse iaf.

På tal om väntetid så måste jag även vänta på att få tillbaka mitt bankomatkort. Jag har tydligen slått fel kod när jag varit och handlat 3 gånger så nu fick jag inte tillbaka mitt kort när jag tänkte kolla hur mkt penger jag hade på kontot. Så jag får vänta 3-4 dagar för att få ett nytt kort.
Känns lite skumt att dom inte kunde ge mig ett nytt på plats men men, får väl låta bli att handla bara. Kanske är ett smart sätt att spara pengar på hehe.


Dagens film som jag kan tipsa om får nog bli en film som jag såg för några dagar sen. Tooth Fairy heter den. Handlar om en hockeyspelare som förr i tiden hade varit bra och var lovande men efter en skada förlorat sin snabbhet så nu gjorde han karriär som en brutal spelare istället och fick smeknamnet Tooth Fairy. Man kan säga att hans drömmar gick i kras och han har blivit rätt butter. Efter att nästan ha förstört ett barns drömmar om att Tandfen inte finns så blev han tvingad att arbeta av sitt straff som drömmördare hos just tandfeérna.
Ganska kul och bra film. Helt klart värd att se. 3 Potatissäckar utav 5 möjliga får denna filmen. Kanske 3 ½.

Men men nu ska jag sätta mig och försöka skapa en familj i Sims 3 !
Ha de gött så länge så hörs vi.. heeeej

RSS 2.0