Server down

Hej hej bloggen !

Nu sitter man och väntar på att wow servern ska komma igång igen. Dom har kommit med en ny patch och sen dess har de varit lite krabbigt fram tills idag då den dog helt =D men hoppas den kommer igång snart iaf annars blir de nog att ställa in kvällens raid.

Annars händer det inte så mycket, jag pluggar på som vanligt. Denna veckan är det en hyffsat stor uppgift i Medicinsk Grundkurs A som ska lämnas in, men det löser sig nog hehe.



Ska vi dra en film lite snabbt då. Eller nej vi tar en serie!  Måste ju först berätta om denna serie då jag tänkt att skriva om en film som är lite ihopkopplad med den senare i min blogg. Serien jag menar heter Scrubs. Den hoppas jag ni alla känner till och följer. En av top 10 serier som finns är det helt klart.
Serien handlar om.. hmm ja huvudpersonen heter John Dorian (J.D) och han jobba på ett sjukhus som läkare. Där får man följa hans och hans vänners galna upptåg. Speciellt kul blir det när J.D och hans bäste kompis Turk hittar på saker. Men hur som helst så är det mycket sjukhusprylar men en himla massa komedi.. kolla upp det =D
inte världens bästa resencion jag vet men va ska man skriva om en serie alla redan vet allt om? ^^


Serien får iaf [X][X][X][X][X][X] 5/5 JACKPOTT BABY !

Uttråkad

Ja jag är uttråkad, hur man nu kan vara det med så himla mycket plugga att göra som jag har hehe. Men men. Vad funkar bättre när man är uttråkad än att se filmer? Inte mycket iaf. Kanske se film med godis då iofs.
Tyvärr har jag inte skrivit nu på ett tag för jag har haft fullt upp med en psykologi uppsats men det borde snart vara klart så då kan jag börja skriva lite oftare igen.

Som plåster på såren så får jag väl ge er dubbla filmer det här inlägget. Låter inte fel va?
Nej jag tänkte väl det.

Vi börjar med en film som jag såg för länge länge sen som jag kände mig tvungen att se igen. Plus att flickvännen min aldrig hade sett filmen och det är ju en sån där "måste se" Film. Så det blev att slå sig ner och titta på den.
Filmen heter Forrest Gump. Det är en film från 1994 som handlar om en utveckligstörd kille och hans liv. Filmen kan uppfattas som ganska tråkig i början men håll ut, den blir bättre.
Forrest lyckas iallafall med stora bedrifter utan att ens riktigt förstå vad han gör. Han gamla barndomskompis däremot som inte ville något hellre än att lyckas har det inte lika lätt.
Har ni inte sett filmen så ska ni helt klart se den.

Filmen får [X][X][X][][] 3/5 i betyg. Den kunde fått högre men den är som sagt lite segstartad.




Som andra film så väljer jag att prata om en lite nyare film. Det är 3 filmen som kommer om dom här leksakerna. Har ni gissat vilken film det är? . Jag pratar såklart om Toy Story 3.
Toy story 1 var en film som jag vet många gillade. Filmerna handlar om ett gäng leksaker och att dom egentligen lever. Bland leksakerna finns cowboyen Woody, Rymdhjläten Buzz lightyear och potatisparet Mr and Ms Potatohead. Det finns givetvis många fler men det kommer bli ett alldeles för långt inlägg om jag ska berätta om alla.
Hur som helst så var Toy story 1 en väldigt bra film medans jag inte var lika nöjd med tvåan och därför hade jag inte heller så stora förväntningar på trean. Men vad överraskad jag blev. Den slog mig med häpnad.
Filmen handlar om att leksakernas ägare Andy ska börja på collage och nu inte längre kan ha kvar sina leksaker. Han vill inte slänga dom så hans tanke är att lägga upp dom på vinden men det blir inte riktigt som han tänkt sig så leksakerna hamnar tillslut på ett dagis där dom inte riktigt blir bemötta som dom önskat sig bli.

Toy story filmerna:
Toy story 1 [X][X][X][][] 3/5
Toy Story 2 [X][X][][][] 2/5
Toy Story 3 [X][X][X][X][] 4/5
Filmen får det högsta betyget av Toy story filmerna men klarar sig inte hela vägen till Jackpotten!







Forrest Gump [X][X][X][][] 3/5

Toy Story 3 [X][X][X][X][] 4/5

Födelsedagar och Pinsamma filmer

Hej alla läsare.
Idag har min syster fyllt år så vi har varit där och firat henne lite idag, blev massa mumsig mat och tyvärr alldeles för lite sång tycker jag. Men men. Det ska man väl inte hänga läpp för, hon hade tur som slapp. Det är egentligen lite konstigt, man borde ju få bestämma på sin egen födelsedag och då vill man ju inte hör folk sjunga falskt hehe. Den traditionen borde skippas. Iallafall med familjer som inte kan sjunga. Det blir ju bara pinsamt för den som måste låtsas gilla sången.

På tal om pinsamt, vad tycker ni om pinsamma filmer? Ni vet såna filmer som man nästan vill krypa under täcket och inte se vad som faktiskt kommer hända. Så där sitter man och småkikar lite och försöker och tjuvlyssna för att sedan kanske spola tillbaka och se de igen nu när man såg att det inte var så farligt. Jag tycker dom faktiskt kan vara ganska kuliga om det inte blir för hemskt hehe.

Dagens film är just en sådan film. Filmen heter Love at first Hiccup. Filmen handlar om en kille som precis börjar highschool. Första dagen så drabbas han av en ovanlig sjukdom som han själv kallar för anyaitis. Han blev försälskad i den något äldre anya. Man får följa hans väldigt pinsamma försök att förklara sin kärlek. Kul film med mycket pinsamheter för den som gillar sånt. Har även sina småmysiga scener. Helt klart värd att se film.

Filmen betyg blir [X][X][X][][] 3/5 Lite bättre än en trea men når inte riktigt upp till fyran.




Helkväll

Hej.
Tidigare ikväll var jag på middag hos min syster och hennes dotter. Vi stod för råddjurskött medans hon lagade maten. Blev kanongod middag. Sen hade vi även köpt lite gott och hyrt en film till kvällen. Eftersom hennes dotter var med så försökte vi hitta någon lämplig för alla. Det blev iaf Filmen Åsnan

Åsnan är en film som handlar om en talande åsna. Om ni minns åsnan från shrek så är de inte samma åsna utan en kompis till honom hehe. Denna åsnan tycks däremot vara helt säker på att han är en modig häst. Men får följa Åsnan på hans äventyr tillsammans med en trött, feg gammal häst och en övermodig tupp som även är en livvakt. En lagom rolig film så är helt okej att titta på. Den är ingen kanonfilm som jag skulle hyra egentligen men eftersom barn var närvarande så var den helt rätt. Tror den är gjord av samma skapare som Shrek filmerna men lever inte riktigt upp till samma klass.


Betyger på filmen Åsnan är [x][x][][][] 2/5 En okej film men håller som sagt inte Shrek klass.

Ny film

Hej, idag är det fredag. Jag började min fredag med att glömma bort att jag lovat att köra min syster till kalmar tidigt så jag blev väckt och fick skynda iväg. Efter det så var hon faktiskt snäll och bjöd mig och tösabiten min och sig själv såklart på solning. Det var ganska skönt och lite avkopplande. Det kan man ju behöva så man slipper tänka på allt plugg hehe.
Men när vi kom hem så lade jag och sötnosen oss i sängen i sängen och satte igång en film.


Filmen hette How to train your dragon och är en animerad fantasy film. Trots att den är animerad så fick den faktiskt mig ganska rörd. Otroligt bra måste jag säga. Handlar om en liten pojke som är uppvuxen i en vikingaby som ständigt blir attackerade av drakar. Vikingarna är stora och biffiga men han är liten och klen och passar inte riktigt in. Men han vill inget hellre än att döda sin första drake. En dag får han chansen när han lyckas skjuta ner en drake med ett nät. . . . . Där lämnar jag nog er så får ni se resten. Vill inte råka förstöra filmen för er. Men hur som helst så är filmen kanonbra och lätt värd att se! Under filmens gång kommer du hinna skratta, känna oro, bli glad och säkert massa annat.

Betyg: [X][X][X][X][ ] SE DEN

!


Skoltrött

Jaha. måste komma ihåg att skriva här oftare, annars blir de ju aldrig något vettigt utav det här hehe. Men men, idag ska jag skriva prov i Psykologi A. Riktigt drygt. Det är ett intressant ämne så det är inte för det men det är en väldigt svårläst bok som jag läser rakt upp och ner utan möjlighet till att diskutera den. Vilket gör den kursen lite svårare.
Annars händer inte så mkt just nu, jag kom in på en busschaufförsutbildning som börjar i November så efter de är jag förhoppningsvis inte arbetslös längre hehe. Det ska bli j...ligt skönt faktiskt.

Dagens film blir de nog ingen. Tänkte fortsätta lite där jag slutade med att berätta om spelet The Sims 3.
Jag började ju spela de lite och prova på. Det var lika kul som jag mindes det från när jag var liten. Fast de var väldigt mycket skillnader. Nu kunde man gå och handla maten i affärer, låna böcker från bibliotek, ha fest vid stranden, ja väldigt många saker. Man kunde vara ute mer, man är inte fast vid sin lilla tomt yta. Likaså så åldras man även i detta spel (det går att stänga av). Själva åldringen gillade jag inte alls, när min gubbe äntligen fått bra jobb med hyffsad lön så blev man gammal och de var dags för pension. Det förstör ju lite av charmen att försöka skaffa ett bra jobb hehe.
Sim:arna har även mål dom vill uppfylla tex att lära sig nya erfarenheter eller träffa nya vänner.
Hur som helst så är det ett väldigt kul tidsfördriv, det är inget toppenspel men det duger att slösa bort några timmar på.

Spelet får av mig [X][X][X][ ][ ] 3/5 och är därmed ett medelspel.



RSS 2.0